Helga 9. – 10. september arrangerte Harstad og Skånland  kretsmesterskap i sprang for lag og individuelt, i tillegg til vanlig stevne.

Fire ekvipasjer dro  for å delta. Disse var Maria Zachariassen med Derrevarra Ken, Pernille Haldorsen på lånt ponni , Kaia Winnem med Silverlea Marktime og Aleksandra Thomassen med Skealon Tom.

Maria og Aleksandra stilte på lagkonkurransen, men ble dessverre eliminert etter et fall. Jentene ga alt, og med tanke på at dette var første gang de deltok som lag gjorde de en hederlig innsats. Neste år kommer vi sterkere tilbake!

I KM individuelt red Aleksandra Thomassen inn til en 2. plass, mens Maria Zachariassen tok en sterk 4. plass. Gratulerer, Aleksandra og Maria!

 

 

Kaia Winnem og Silverlea Marktime fikk en 14. plass i åpen 70 cm og en 10. plass i Lett C på lørdagen. På søndagen slo ekvipasjen til og red inn til en flott 5. plass i Lett C. Det siste løpet var så spennende at vi ikke greide sitte stille. Fantastisk jobba, Kaia og Mac!

Pernille Haldorsen lånte seg både ponni og hest for å delta, noe som resulterte i to 2.plasser og en 3.plass. Gratulerer Pernille!  Ikke dårlig når det er første gang man rir ponnien!

 

 

 

 

Gratulerer med kjempeflott innsats til alle rytterne våre! Vi er en liten klubb, men jammen setter vi spor etter oss!

Eirik Haldorsen fortjener en stor takk for sin innsats som lagleder og coach for alle rytterne. Han tok oppgaven med stort alvor og var en god støtte for jentene. Takk for engasjementet, Eirik!